Olympiska öden och äventyr

Vår föredragshållare är sportjournalisten Jan Lorentzon – student -59.
Vi har säkert alla under årens lopp hört Jans sportreferat i SVT. Jan är också en mycket stor Nyköpingsvän och tidigare styrelseledamot i föreningen.
Kära vänner!
Det är nu dags för HÖSTTRÄFF med ÅRSMÖTE. Torsdagen den 7 november 2013 kl 18.00 träffas vi åter på Eriksbergs Festvåning, Eriksbergsgatan 17 A ,Stockholm för
mingel, middag, årsmötesförhandlingar och föredrag.
Färdväg:
Med buss: Stig av i korsningen Karlavägen/Engelbrektsgatan, gå därefter Ordenstrappan upp och fram till Eriksbergsgatan, gå snett till vänster över gatan och festlokalen ligger med ingång på hörnet.
Med T-bana: Gå av vid station Rådmansgatan, gå till och över Birger Jarlsgatan och in på Eriksbergsgatan och fram till 17 A.
Program
18.00 Samling i Stensalen 1 tr ner, mingel med mousserande vin och ostsnacks
18.45 Till bords, middag i Matsalen, varmrätt, 1 glas vin, öl/vatten
20.30 Kaffe med kaka och årsmötesförhandlingar
21.00 ”Olympiska öden och äventyr” Föredrag av Jan Lorentzon
22.00 Eftersits för de som så önskar

Vid årsmötet säljer vi kvarvarande ex av Göran Hedins andra bok om läroverket ”NyköpingsLäroverk genom lärar- och elevögon” för 100 kr. Enstaka ex kan beställas hos ordföranden under adress lars.b.skoglund@comhem.se eller
tel 08-765 32 25 pris 150 kr inkl frakt och porto.
ANMÄLAN, KOSTNAD
Anmäl Dig senast onsdagen den 28 oktober genom inbetalning 350 kr (subventionerat) till Nyköpingspojkarnas postgiro 54 43 68-4. Använd helst bifogade inbetalningskort. Administrationen bygger på de förtryckta uppgifterna. Ange ev. vegetariskt önskemål på inbetalningskortet. Personnummer är en frivillig uppgift. De kommer att användas strikt enligt personuppgiftslagen, dvs endast för administrativa ändamål inom föreningen, främst för uppdatering av vårt medlemsregister. I nödfall kan Du anmäla Dig direkt till föreningens kassör Kerstin Tyllström tel 070-569 23 55 eller e-post kerstin.tyllstrom@gmail.com . Återbud senast den 31 oktober för att återbetalning ska kunna ske.

OBS ! Begränsat antal platser. Lokalen rymmer max 100 personer.

Har Du bytt namn sedan skoltiden, ange gärna även ”skoltidsnamnet” och tag gärna på en namnbricka. Självfallet är gäster välkomna. (Extra info: Gästabudet 2014 blir den 10 maj)

Hjärtligt välkommen till HÖSTTRÄFF och ÅRSMÖTE önskar styrelsen!

Lars Skoglund